Webdesign2019-01-20T07:13:32+00:00

Webdesign – Creatie van uw website op maat!

De digitale wereld evolueert met rasse schreden en is dan ook vaak het eerste contact dat potentiële klanten met uw bedrijf hebben.

Het digitale imago van uw bedrijf is dan ook bepalend voor de eerste indruk dat potentiële klanten van uw bedrijf hebben.

Een website die makkelijk te vinden is in google, overzichtelijk is en makkelijk leesbaar op mobiele apparaten zijn dan absolute minimumeisen waaraan uw digitaal naamkaartje moet voldoen.

Webmodelation gaat echter nog een stapje verder. Naast de zorgvuldige opbouw van de website qua structuur en layout voorzien wij een reeks van diensten die jouw website tot een succes maken:

• je website aanmelden bij Google webmastertools;
• Je bedrijf aanmelden bij google places;
• Je website lanceren aan de hand van gesponsorde links (google adwords);
• Bezoekersaantallen op de website bijhouden en opvolgen;
• Optioneel: je bedrijf koppelen aan sociale mediakanalen en indien beheren.

Iedere website die door Webmodelation ontwikkeld wordt, wordt na oplevering voorzien van een duidelijke handleiding en training hoe je als leek makkelijk je website inhoudelijk kan aanpassen.

Voor klanten die zich hier liever niet mee bezighouden, voorzien wij een onderhoudscontract waarbij alle systeemupdates en inhoudelijke aanpassingen/toevoegingen door ons worden gedaan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden je vraag met plezier!