Plug & Play2019-01-18T05:15:48+00:00

Nationale Verhuizingen

Alvorens de eigenlijke verhuis aan te vatten, komen wij ter plaatse om het volume en het uit te voeren werk in te schatten. Hierbij luisteren wij naar de wens van de klant om zo goed mogelijk aan de noden te kunnen voldoen en de juiste offerte op te maken. Dit bezoek is uiteraard gratis en zonder engagement.

Onze vaste verhuisploegen bestaan uit ervaren werknemers welke continu intern bijgeschoold worden zodat zij op de juiste manier de persoonlijke zaken van de klant behandelen. Dit kan gaan van de eenvoudige verhuis, tot het demonteren en hermonteren van de meubels, inpakken van de inhoud van de kasten zoals breekbare serviezen, opzetstukken, linnengoed en dergelijke. De nodige inpakdozen hebben wij steeds voorhanden.

Om dit alles te kunnen realiseren, beschikken wij over het nodige materieel zoals: 7 vrachtwagens van 20 tot 50 m³, 2 aanhangwagens, 4 tractabele verhuisliften van 1ste tot 12de verdieping, 2 demontabele verhuisliften tot 3de verdieping.

Ook het specifiekere werk schrikt ons niet af, zoals het inpakken en verhuizen van zware stukken waaronder piano’s, kunstwerken, schilderijen of kristallen luchters. Indien nodig, wordt hiervoor op maat een houten kist gefabriceerd.

Als administratieve ondersteuning, regelen wij eveneens de nodige parkeervergunningen.

Internationale verhuizingen

Onze vrachtwagens en aanhangwagens zijn uitgerust voor lange afstandsverhuizingen over Europese wegen. Hierbij worden steeds 2 chauffeurs voorzien zodat de wettelijke rij- en rusttijden altijd gerespecteerd kunnen worden. In vele Europese steden hebben wij contact met lokale verhuizers die zowel fysieke als administratieve assistentie kunnen verlenen indien nodig. Op vraag van de klant kan zelf de auto mee in de verhuiswagen verhuisd worden.

Inpakken

Afhankelijk van het soort meubilair wordt beslist welk inpakmateriaal er gebruikt wordt. Zo beschikken we steeds over alle nodige inpakmaterialen. Voor specifiekere zaken zoals schilderijen en kunstwerken worden indien nodig kisten op maat gemaakt zodat deze op een veilige manier kunnen verhuisd worden.

Het inpakken van de inhoud van de kasten, zoals breekbare serviezen, opzetstukken, boeken, keukeninhoud, kledij, linnengoed e.d. behoort eveneens tot ons dienstenpakket. De nodige verhuisdozen voor deze specifieke toepassingen hebben wij steeds op voorraad.

Meubelbewaring

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er steeds meer vraag is voor opslag van meubels. Dit kan zijn voor uiteenlopende redenen zoals werken aan het huis, in afwachting van een internationale verhuis, samengestelde gezinnen die opeens met een dubbele inboedel geconfronteerd worden of gewoon uit plaatsgebrek.

Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om gevarieerde oplossingen op maat voor te stellen. Sinds december 2017 beschikken wij over een nieuwe moderne meubelbewaarplaats voor containers. Wij komen met de container ter plaatse, de meubels worden met de nodige verpakking en zorg in de container geladen. De inboedel wordt geïnventariseerd, de container wordt verzegeld en eens terug op onze meubelbewaarplaats wordt de container met behulp van een rolbrug in het beveiligd en geacclimatiseerd magazijn geplaatst.

Gelieve onderstaand-formulier in te vullen.

Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

De velden voorafgegaan door * zijn verplicht

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]